608 Bezoekers online

De speeltorenfabriek

Wickey scoort een 8/10
op basis van Ekomi

Gratis thuisbezorgd
bij orders vanaf € 50,-*

Platformhoogte vanaf 150 cm

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 58

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wickey Speeltoestel Platformhoogte vanaf 150cm

Op ons Wickey kinderspeeltoestel met platformhoogte 150cm bereiken zowel de kleine als grote avonturiers ongelofelijke hoogtes! Met de ideale hoogte van 150cm is voor jullie pientere avonturiers en kleine jonkvrouwen jaren van plezier gegarandeerd. Daarnaast groeit onze Wickey speeltoren met je mee. Krijg je bijvoorbeeld een broertje of zusje en hebben jullie binnenkort twee schommels nodig? Of heb jij als rasechte piraat onze Wickey Xtra-Bridge 150 nodig, die precies aan jouw speeltoestel met een platform van 150cm kan worden bevestigd? Allemaal geen probleem dankzij Wickeys grote selectie aan accessoires en de ideale pasvormen, die zich gemakkelijk aan de Wickey speeltoestellen laten monteren.

Speeltoestel dromen worden werkelijkheid

Bij Wickeys speeltoestellen wordt rekening gehouden met de wensen van de kinderen. Zo garandeert de ideale platformhoogte van 150cm dat ook de grote avonturiers nog altijd plezier hebben en dat de kleintjes toch veilig van de leuke 3 meter glijbaan af kunnen glijden, of op de kleurrijke schommels een wedstrijdje kunnen schommelen. En met Wickeys brede assortiment is er in ieder geval voor elk budget en elke wens een speeltoestel. Ben jij een echte zeerover en wil je samen met je bemanning naar schatten zoeken? Dan raden wij onder andere onze speeltoren Wickey Bluebeard’s Ship of onze speeltoren Wickey Wave Catcher aan, met welke je gegarandeerd elke golf pakt. Voor kleine ridders en prinsessen is er ons speeltoestel speelburcht Wickey Camelot XXL. Dit speeltoestel heeft alles wat een ridder - of prinsessenhartje begeert: schommels, glijbanen, klimtorens en klimnetten, een spannende selectie van vlaggen, klimtouwen en -stenen, rekstokken en nog veel meer!

Speeltoestellen met oneindige mogelijkheden

Jij kiest in welke kleur jij je speeltoestel wilt hebben en hebt door ons brede assortiment de grootste keuze aan schommels, zandbakken en zelfs hangbruggen, zoals de Wickey Xtra-Bridge. Hierdoor kun je dus daadwerkelijk je eigen avonturenspeelplaats samenstellen. Bovendien vind je hier iets voor elke tuin, zoals onze speeltoren Wickey Captain’s Tower, waarbij je voor een betaalbare prijs een zandbak, een schommel, een klimtoren met dak en zelfs een glijbaan krijgt. Of klinkt een één van de toffe speelhuizen, of een speeltoren met zandbak beter in de oren? Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een eigen speeltoren in de tuin samen te stellen. Neem uw tijd en bekijk in alle rust ons aanbod, dan vindt u de perfecte speeltoren voor uw kinderen en kunt u het speeltoestel in uw tuin opbouwen.

Eenvoudige opbouw

Er wordt altijd een duidelijke handleiding meegeleverd, waardoor het opbouwen van de klimtoren voor de kinderen een fluitje van een cent is. Bovendien hoeven er geen extra boorgaten worden gemaakt en omdat al onze houtproducten gemaakt zijn uit keteldruk geïmpregneerd massief hout is alles gegarandeerd veilig. Voor extra beveiliging bieden wij verschillende ankers aan, die afhankelijk van de ondergrond en speeltoestel voor de benodigde veiligheid zorgen, ook als de kinderen wat wilder spelen. Andere aanbiedingen vindt u ook op fatmoose.nl.