Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-*


Daarom Wickey

Gratis bezorging

Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Uitzonderingen gelden voor eilanden en slecht bereikbare gebieden. Kleine pakketten verzenden wij met DHL, GLS, DPD of UPS, grotere pakketten, zoals speeltorens en schommels worden met een vervoerder geleverd.

Wickey Delivery
Wickey Delivery

10 jaar garantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En aangezien wij het volste vertrouwen in onze producten hebben bieden we 10 jaar garantie op alle houten onderdelen en 2 jaar garantie op andere onderdelen. Zelf, of door derden, aangebrachte schade aan het hout, typische houteigenschappen en schade door weeromstandigheden zijn uitgesloten van garantie.

Wickey Warranty
Wickey Warranty

Grootste keuze in speelmogelijkheden, kleuren en design

We bieden een groot assortiment aan gave speeltoestellen met glijbaan in unieke designs. Met speeltoestellen en thematorens die verder gaan dan u ooit had durven dromen. En zelfs dromen maken we spannender met stapelbedden, speelbedden en hoogslapers die elke slaapkamer pas echt goed wakker schudden. Met de Wickey accessoires geeft u uw speeltoren een geheel eigen en uniek uiterlijk.

Wickey Knight
Wickey Knight

Veilig spelen

Gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland en intensief getest. Degelijke materialen en stabiele constructies staan garant voor duurzame kwaliteit. Onze speeltoestellen bestaan uit hoogwaardige producten met veel aandacht voor de beste kwaliteit hout. De veiligheid van uw kinderen staat bij ons immers voorop.

Wickey Construction
Wickey Construction

Geïmpregneerd hout

Door gebruik te maken van kinder- en milieuvriendelijk geïmpregneerd hout, zijn de speeltoestellen weerbestendig en hoeft u het hout niet te verven. Door het hout te impregneren wordt de levensduur van het hout verhoogd en is het beschermd tegen weersinvloeden, rotting, schimmels en zwammen.

Wickey Wood
Wickey Wood