626 Bezoekers online

De speeltorenfabriek

Wickey scoort een 8,2/10
op basis van Ekomi

Gratis thuisbezorgd
bij orders vanaf € 50,-*

Speelhuisjes

25 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

25 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Speelhuisje uit hout

"Ik wil zo graag een speelhuisje in de tuin!" Is dat iets wat u dag in, dag uit van uw kinderen hoort? Laat u zich dit niet tweemaal vertellen, want een speelhuisje zorgt voor veel speelplezier en een aangename tijdbesteding in uw tuin! Daarnaast bespaar u zich veel tijd doordat het hout al op maat gezaagd is en geïmpregneerd is. Zo wordt uw aankoop een groot succes.

Voor wie is een speelhuisje bedoeld?

Het fijne aan een kinderspeelhuis hout is dat het door de allerkleinste avonturiers zelfstandig gebruikt kan worden. Bij een schommel, glijbaan of klimwand dient er altijd een volwassen persoon op te letten. Bij een speelhuisje is dit niet het geval. Dankzij ons aanbod aan verschillende varianten speelhuisjes, komen de dromen van uw kind uit. In het speelhuisje wordt met de poppen gespeeld, geknuffeld met de knuffeldieren en huizen met blokken gebouwd. Ook grotere kinderen zullen volop plezier beleven aan een speelhuis in de tuin. Zo hebben ze namelijk hun eigen rijk, waar ze zich terug kunnen trekken.

Wat is het juiste speelhuisje voor mijn kinderen?

Laat in ieder geval uw kinderen meebeslissen bij de keuze van hun speelhuisje. Daarnaast spelen echter ook de ruimte in de tuin en het beschikbare budget een rol. Ons assortiment aan speelhuisjes begint met zeer eenvoudige multifunctionele modellen. Het speelhuisje Villa Fantastico is bijvoorbeeld leverbaar in diverse maten en naar keuze met een houten of tentdak. Maar ook het speelhuisje Moritz is eenvoudig, praktisch en uitbreidbaar met een veranda. De speelhuisjes Gaspo en de boomhut Fun House zijn wat luxere speelhuisjes: Speelhuisje Gaspo is een speelhuis met zandbak. Beide onderdelen van het speeltoestel zijn via een rolmechanisme met elkaar verbonden. Wanneer uw kinderen klaar zijn met spelen in de zandbak, rolt u het speelhuisje er overheen en is het speelzand goed afgeschermd. Speelhuisje Speelhuis Funny Farm staat op lange palen en kan bereikt worden met een ladder. Om het speelhuisje te verlaten, kunnen uw kinderen op de glijbaan naar beneden glijden. Alles is een beetje scheef in dit speelhuisje, net als in een sprookjeswereld. Of het nou een speelhuis met glijbaan of een speelhuis met zandbak is, bij Wickey vindt u uw droom kinderspeelhuis voor in de tuin. Vergeet bij de speelhuisjes op stelten niet de bodemverankering. Zoals u wellicht al hebt gezien bieden wij een breed assortiment aan speelhuisjes aan. Bekijkt u in alle rust onze webshop tijdens uw zoektocht naar het perfecte speelhuisje.