De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Kinderbedden

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Kinderbedden

Zijn de kinderen niet meer zo klein en wordt de wieg ingeruild voor een bed? Als u de kinderkamer uit wilt breiden met een speels bed, dan zijn de Wickey kinderbedden een uitstekende keus! In de Wickey shop vindt u een groot aanbod aan hoogwaardige avonturenbedden, zoals eenpersoonsbedden, hoogslapers en stapelbedden.
Een kinderbed behoort tot de belangrijkste aspecten van een kinderkamer. Daarom maken wij geen gebruik van geperst hout, of triplexhout. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijk en onbehandeld grenenhout. Aangezien kinderen veel tijd in de kinderkamer doorbrengen, is het belangrijk dat het bed de ontwikkeling van het kind bevordert. Onze stapelbedden, hoogslapers en eenpersoonsbedden zijn allen uit te breiden. Hierdoor kunt u het bed constant aanpassen en naar wens uitbreiden. Een goede nachtrust is belangrijk voor een kind omdat dit het concentratievermogen en de ontwikkeling stimuleert. Daarnaast bevorderen de avonturenbedden van Wickey, dankzij de talrijke speelmogelijkheden, de fantasie en de motorische ontwikkeling van de kinderen. Met een Wickey kinderbed in de slaapkamer gaan de kinderen graag naar bed.
De creativiteit van de ontwerpers kent geen grenzen. Toffe piraten, -ridder- en prinsessenbedden worden ontwikkeld. Onze kinderbedden bieden door de doordachte, modulaire opties en een groot aantal beddenaccessoires, onbegrensde mogelijkheden voor iedere kinderkamer. Vooral bij kleinere kinderkamers zijn hoogslapers zeer praktisch, aangezien de kamer optimaal gebruikt kan worden. De Wickey hoogslapers voegen slaap- en speelplek samen tot een spannend avontuur voor ieder kind. Creëer een onvergetelijk slaap-, droom- en speelavontuur voor uw kinderen.
Bestel uw gewenste bed eenvoudig in de Wickey online shop. Hier vindt u een ruim aanbod aan kinderbedden, vlaggen, matrassen, kinderbedgoed voor speelbedden en andere beddenaccessoires. Profiteer van onze gunstige prijzen. Wickey biedt ook een groot assortiment aan buitenspeelgoed zoals schommels, glijbanen, speelhuisjes en nog veel meer!