De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Zandbak met dak

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak met Dak

VVoor groot speelplezier bij ieder weer zijn de Wickey zandbakken met dak ideaal! Ongestoord zandtaartjes bakken met leuke vormpjes, in het zand naar schatten zoeken met een zeef en allerlei avontuurlijke plannen smeden; Om dit goed beschut tegen weer, wind, regen en zon te kunnen doen, heeft Wickey de mooiste en meest geschikte zandbakken met dak voor jou op voorraad. Deels zijn deze zandbakken zelfs in hoogte verstelbaar en het dak zorgt voor de afdekking van je zandbak als je er niet in speelt. Voor ieder wat wils.

De perfecte zandbak zonbescherming

Wil je bijvoorbeeld alleen een zandbak zonbescherming om de lekkerste creaties uit zand te bakken? Dan raden wij het gebruik van onze ongecompliceerde zon- en regenbescherming aan, die jou door zijn weefsel versterkte tentdoek voor agressieve zonnestralen of zomerse regenbuien beschermt. Door het eenvoudige bevestigingsmechanisme d.m.v. touwen kunnen papa of mama deze ook eenvoudig en snel boven de hangmat of BBQ hangen, als jij hem dan niet nodig hebt. Voor kakelbont en praktisch speelplezier is de Wickey zandbak Nadine uitermate geschikt. Deze is in verschillende maten verkrijgbaar en beschermd met zijn zonnezeil eerst je hoofd en na het spelen leg je het zeil heel eenvoudig over de zandbak ter bescherming. Onze zandbak Nadine is zoals al onze zandbakken extreem weerbestendig en doorstaat weer en wind.

Een zandbak bevordert je fantasie

Voel je als een ridder of een jonkvrouw tijdens het spelen met de zandbak Toni met dakzeil. Je bent van alle kanten beschut met deze vrolijke creatie in de kleuren oranje, groen en blauw. Je kunt alle zijkanten oprollen en bent dan nog beschermd van boven. Groot speelplezier gegarandeerd! Als u al een zandbak met dak heeft is een houten zandbak met deksel wellicht zeer interessant voor u. Zo vermijdt u overlast van dieren en stuit uw kind de volgende dag niet op onaangename verrassingen.

Zandbakken, eenvoudige opbouw gegarandeerd.

Als ouder kunt u eenvoudig de zandbak zelf opbouwen. Extra leuk is dat veel speeltoestellen van Wickey gecombineerd kunnen worden. Zo past een kinderspeeltoren, of een schommel voor de tuin net zo goed bij een zandbak als een mooi speelhuisje.