De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Speciale modellen

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak Speciale modellen

Voor alle avonturiers heeft Wickey niet alleen de klassieke zandbakken, maar ook grappige speciale modellen, die uw tuin in een heel bijzonder speelparadijs om toveren! Het geweldige hieraan is: ze zien er niet alleen schitterend uit maar zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig, geïmpregneerd hout waarmee u extra verfbeurten en dergelijke bespaart blijven en uw kinderen lang plezier hebben van de zandbak. Ook bieden we leuke zandbakken uit plastic aan. Wickey wenst u veel plezier!

De geflipte modellen

Met onze zandbak Flippey en Flip heeft u niet alleen de mogelijkheid tussen verschillende afmetingen te kiezen, maar ook voor een gemakkelijke zitmogelijkheid, dus en zandbak met zitbank! Het meegeleverde klapdeksel dient niet alleen als zitbankje maar ook als afdekking zodat het speelzand beschermd is tegen weer en wind. Zo is speelplezier met schoon zand gegarandeerd.

Overdekte zandbakken

Onze overdekte zandbakken zoals zandbak met daklift Felix GASPO of zandbak Mickey, ook met daklift, zijn ideaal voor de kleintjes om ook bij heet weer of kleine regenbuitjes onbezorgd te kunnen spelen. Als het weer dan echt te slecht wordt, is de GASPO zandbak daklift heel eenvoudig naar beneden te draaien zodat de zandbak en het zand beschut zijn tegen regen, wind, sneeuw en ongedierte. Traploos verstelbaar en een automatische rem met geïntegreerde zekeringsbout zorgen voor een veilig gebruik. En met zijn 100x100cm is onze zandbak Felix bovendien ook voor de kleinere tuin, terras of zelfs balkon geschikt. En de hoekbeschermers aan iedere kant bedekken niet alleen eventueel scherpe kantjes en hoeken, maar zorgen ook voor grappige kleurrijke stippen. Een zandbak met dak is een echte eyecatcher!

Voor alle zeerovers

Ook in de tuin thuis kunnen jonge piraten en kapers uitvaren. Met de Wickey zandbakken in de vorm van een schip ontstaat een maritieme sfeer in elke speeltuin. Een echte piratenvlag inclusief mast wordt meegeleverd met de zandbak schip 140x230cm, een combinatie van zandbak King Kong en de King Kong aanbouw “ schip”. Dit betekent, dat als u al in het bezit bent van onze zandbak King Kong u heel gemakkelijk de boeg kunt nabestellen… en de vrolijke zeereis kan beginnen! De zandbak wordt omgetoverd in een piratenschip zandbak. U hoeft allen nog tussen onze Viking- of piratenvlag te kiezen en de kleintjes kunnen met ons zeilsysteem richting zonsondergang uitvaren, op weg naar grote avonturen. “Het anker lichten!”, met de Wickey zandbak Störtebecker. Precies het juiste voor echte zeevaarders, want je kunt met de zandbak uitvaren door het blauwwit gestreepte zeil van weerbestendig Polyethyleen weefsel te hijsen en enorme zandkastelen te bouwen. En wie na een lange dag op zee zijn schat heeft uitgegraven of juist verstopt heeft, sluit zijn zandbak tegen nieuwsgierige blikken heel simpel met het zeil, dat tegelijkertijd ook als zonnewering dient. Net als bij de echte zeevaarders zijn er bovendien geïntegreerde zitvlakken van geïmpregneerd hout, waarop de kinderen zittend door de zwaarste stormen kunnen navigeren. En voor wie zich tussendoor als een echt kapitein wil terug trekken in de kajuit, kan de kajuit Störtebecker bij de zandbak zetten.

Beste Wickey kwaliteit gegarandeerd

Alle houtproducten, zoals onze Wickey zandbakken zijn van geïmpregneerd hout vervaardigd en daardoor buitengewoon geschikt voor buitenshuis. Hoogwaardig hout en de beste kwaliteit van alle materialen garanderen lang en hoogwaardig speelplezier. Een eenvoudige opbouw is gegarandeerd. Wie niet genoeg kan krijgen van Wickey kan altijd kijken in onze webwinkel. Van tuinschommels, glijbanen en spiraalglijbanen tot aan complete speeltorens met zandbak, u kunt ze allemaal aan de zandbak monteren waardoor de speelplaats van uw kind steeds groter wordt.