De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Zandbakken

26 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

26 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbakken

Een zandbak is in een handomdraai gemonteerd, en levert daarna jaren speelplezier op! Het onderhoud van een zandbak vraagt niet veel tijd en reserveonderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Het geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat de zandbak tegen weer en wind beschermd is en als u een zandbak deksel heeft aangeschaft, bent u er altijd van prima zand verzekerd. Breid uw zandbak uit met ons grote assortiment zandspeelgoed en maak het perfecte speelgoed van de tuin. U kunt probleemloos een zandbak kopen en de zandbak zelf bouwen.

Diverse modellen zandbakken

Welke zandbak heeft uw voorkeur? Ons aanbod aan zandbakken is groot en daarom kan elk gezin wel iets naar wens vinden. Ons aanbod begint met eenvoudige vierhoekige zandbakken of rechthoekige zandbakken van hout. Meet eerst op hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de zandbak en kies de juiste maat. Denk daarbij ook aan hoekbeschermers, een antiworteldoek en een deksel voor de zandbak! In een zandbak kunnen uw kinderen uren graven en kastelen bouwen. In de zomer is een zonnescherm boven de zandbak bijna onontbeerlijk. Daarvoor zijn onze zandbakken met dak zeer geschikt. Ook bieden wij een ruim assortiment speciale modellen aan van zowel open als gesloten zandbakken. De zandbak met afsluitbare deksel is gemakkelijk open en dicht te klappen en voorzien van 2 zitbankjes. Onze zandbak Villa Fantastico met houten- of tentdak is tevens een speelhuisje. Bij de zandbakken Peter Pan, Felix, Mickey en Nadine kan het dak omlaag worden gebracht. Het dak biedt op die manier niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar voorkomt ook dat het zand wordt aangetast door regen en wind of, vogelpoep of loslopende dieren. Onze zandbak King Kong kan in een schip worden veranderd, een echt zandbak schip. En aan de zandbak Störtebecker kan zelfs een kajuit worden gebouwd. Onze zandbakken van kunststof zijn kleurig, gemakkelijk en populair. De zandbak schelp lijkt op een opengeklapte schelp, waarbij u de ene helft met zand kunt vullen en de andere helft met water. De zandbakken Big Sandy en Big Sandpit, die worden geleverd met een afdekplaat, kunnen zeer gemakkelijk en snel uit elkaar worden gehaald.

Accessoires voor zandbakken

Niet alleen ons aanbod aan zandbakken is groot. Ook het aanbod aan accessoires voor zandbakken is gevarieerd. Eén van de belangrijkste accessoires is het deksel. Wij hebben voor elke houten zandbak, of deze nu vierkant, rechthoekig of zandbak zeshoekig is, het passende deksel. Voor de bodem kunt u een antiworteldoek / onkruidfolie gebruiken. U legt deze onder de zandbak en voorkomt daarmee dat wortels en insecten vanuit de grond binnendringen in het speelzand. Wanneer u een zandbak zonder dak heeft, denk dan aan bescherming tegen de zon. Plaats de zandbak in de schaduw of breng een zonnedak (dat natuurlijk ook tegen regen beschermt) aan. Juist voor de kleintjes is een zandbak de perfecte oplossing. Maar zodra uw kleintjes groeien, groeien ook hun eisen aan het speeltoestel: ineens willen ze een glijbaan of een schommel. En dan het liefst alle twee tegelijk... Geen probleem, want ons assortiment omvat een grote variëteit aan schommels. Van glijbaan en schommel tot een speelhuisje: alles is te vinden in onze online shop. Zoek samen met uw kinderen een leuk schommelzitje uit of geef uw kids een eigen speelhuisje cadeau. Uw keuze is onbeperkt! Daarnaast bieden we meerdere speeltorens met geïntegreerde zandbak aan. Als u graag een uitgebreide speeltorens wil, hebben wij genoeg keuze voor u. Want wij hebben speeltoestellen die ook met schommel en glijbaan uitgebreid kunnen worden en ieder kind plezier bezorgen. En regelmatig komen wij weer met nieuwe innovatieve ideeën die uw kind plezier maken!