Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-*


Jobs

Logistiek, Productie & Inkoop
Medewerker Technische Dienst (m/v/x)

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een gedreven:

Medewerker Technische Dienst (m/v/x)

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle gebruikelijke zaken met betrekking tot ons machinepark, bijvoorbeeld het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Je taken

  • Het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan onze onlangs uitgebreide machinepark (zoals heftrucks, verpakkingsmachines, compressoren, magazijnstellages, etc.)
  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen/kantoorruimtes

Je profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in technische richting, bij voorkeur elektromechanisch
  • Je hebt enige ervaring als allround technisch medewerker bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan apparatuur, installaties, energievoorziening, sanitair, verlichting etc.
  • Je hebt een productie-georiënteerde instelling en een probleemoplossende mentaliteit
  • Je bent servicegericht en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, bij voorkeur BE
  • Je bent bereid om, indien nodig, in wisseldienst met je collega’s in het weekend of ’s avonds te werken
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal goed in woord en schrift

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvolle, gezonde en internationaal groeiende organisatie met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wickey is een teamgeoriënteerde organisatie met een open bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en leuke gedreven collega’s. Kijk ook eens op www.wickey.nl en www.fatmoose.nl

Interesse gewekt?

Dan willen we je graag leren kennen. Stuur je cv + portfolio met motivatie per e-mail naar Voeg tevens de vroegst mogelijke startdatum, een salarisindicatie en hoe je van deze functie kennis hebt genomen toe. Een team met collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië… kortom uit heel Europa kijkt er naar uit om met je samen te werken!