612 Bezoekers online

De speeltorenfabriek

Wickey scoort een 8/10
op basis van Ekomi

Gratis thuisbezorgd
bij orders vanaf € 50,-*

Platformhoogte tot 120 cm

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 36

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 36

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Speeltoestel Wickey Platformhoogte tot 120cm

Met onze Wickey speeltoren met een platformhoogte van 120cm is uw kind de ster! De kleintjes beklimmen het speeltoestel via de bijbehorende klimtoren en bekijken de tuin van boven.

Het speeltoestel als speelplaats

Zelfs de allerkleinste ontdekkingsreizigers kunnen, met de op kwaliteit en veiligheid geteste toestellen, klimwanden met bonte klimstenen beklimmen of met veel plezier van de glijbaan glijden. Ook de grotere kinderen komen hier aan hun trekken, door met de telescoop op de uitkijk te staan, in de zandbak naar schatten te graven of tot in de hemel te schommelen. Bij Wickey mag u beslissen: Kies tussen vrolijke kleuren en stel uw eigen favoriete speeltoestel thuis in de tuin samen. En zodat u ook echt een individueel speelparadijs heeft, zijn alle speeltorens van Wickey zo samengesteld dat er veel opbouwmogelijkheden zijn: met onze boomhut Funny Farm tot aan onze speeltoren Wickey Little Pirate komen met de kinderveilige platformhoogte van 120cm ook de kleinste farmers en avonturiers aan hun trekken.

Speeltoestel accessoires en veel toffe mogelijkheden

Van grappige Wickey stickers en basketbalmanden tot aan uitbreidingssets, zoals van onze enkele naar dubbele schommel, bieden wij een geweldig aanbod dat in al uw behoeftes voorziet: voor ieder budget en iedere wens is er wel iets te vinden. Bestel nu uw eigen speeltoestel met schommel, uw geheel eigen speeltoestel. U stelt heel eenvoudig uw eigen speelparadijs samen door er een coole schommel naast te zetten of zelfs een andere toren! Of willen uw kinderen reusachtige zandkastelen bouwen waarin zij als echte ridders heersen? Dan adviseren wij onze zandbakken, die in vele vrolijke kleuren als ook stijlvolle vormen en afmetingen gegarandeerd super bij uw speeltoren passen.

Een weerbestendig speeltoestel

Om uw speeltoestel snel op te kunnen bouwen, levert Wickey een eenvoudige montagehandleiding mee en de belofte dat alle staande palen stevig en veilig zijn en er geen extra boringen gemaakt hoeven te worden. Bovendien zijn al onze producten van geïmpregneerd hout en daardoor weerbestendig. Daarnaast kunt u een keuze maken uit een breed scala aan speeltoestel accessoires, zodat uw klimtoren-tuin kinderen ook in de toekomst veel plezier bezorgt. Speelplezier is gegarandeerd en de tuin wordt tot een droomwereld omgetoverd, die een echte eyecatcher wordt. Kijkt u rustig rond in onze webshop en laat u verrassen, zoals vele anderen die een Wickey speeltoestel in de tuin hebben staan en hier erg gelukkig mee zijn. Wellicht is ons aanbod FATMOOSE speeltoestellen ook erg interessant voor u.