De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Speeltoestellen

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 96

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 96

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Speeltoestellen van Wickey

Er zijn tegenwoordig vele soorten speeltoestellen op de markt. Voor u als koper is de keuze voor een bepaald speeltoestel daarom zeker niet gemakkelijk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het speelplezier dat uw kinderen aan het speeltoestel beleven. Bij een speeltoestel gaat het er namelijk vooral om de fantasie van de kleine avonturiers, hun creativiteit en plezier in spel te stimuleren. Dat is dan ook één van onze doelstellingen. Bij de Wickey speeltorens moet het speelplezier van de kinderen tijdens het schommelen, glijden en klimmen voorop staan. Al jaren creëren wij succesvol speelplezier voor kinderen. Er gaat namelijk niets boven lachende en vrolijke kinderen.

Waardoor worden onze speeltoestellen gekenmerkt?

Een speeltoestel van Wickey staat altijd stabiel en veilig in de tuin. Alle balken, stijlen en planken zijn gemaakt van massief, onder keteldruk geïmpregneerd hout. De schroefverbindingen zijn zeer stevig. Dat kunnen we mede garanderen door de voorgezaagde houtset die wordt meegeleverd bij het houten speeltoestel. Het speeltoestel kan bovendien gemakkelijk en snel worden opgebouwd. U volgt daarvoor de montage-instructies, waarbij u niets meer aan het basismodel hoeft te verzagen of te boren. Zo kunt u eenvoudig de speeltoren opbouwen en hoeft u zich geen zorgen te maken over belangrijke en tijdrovende zaken, aangezien wij dit al voor u geregeld hebben. Daarnaast zijn we bij Wickey ook trots op het volgende: Elk houten speeltoestel is modulair opgebouwd en kan geleidelijk worden uitgebreid. U begint misschien eerst met een klein speeltoestel zoals bijvoorbeeld een speeltoestel fire station dat bestaat uit een klimwand, een platform met een dak, een glijbaan en een zandbak. Het volgende jaar voegt u een schommel en rekstok toe, iets wat uw kinderen zeker zullen waarderen. Zo kan het zijn dat een speeltoestel in de loop van de tijd meegroeit met de behoeften en voorkeuren van uw kinderen.

Welke modellen speeltoestellen zijn er?

Ieder kind houdt van een andere speelwereld: de kleine Maurits speelt graag cowboytje en indiaantje en de kleine Yolanda ziet zichzelf al als bloemist in een bloemenwinkel. Met een Wickey speeltoestel kunnen kinderen de meest uiteenlopende fantasiewerelden scheppen. Onze speeltoestellen variëren niet alleen in grootte en uitvoering, zoals de 1.20m speeltoestellen en de 1.50m speeltoestellen variant, maar ook in speelthema's. Van brandweerkazerne tot een speeltoren met de grappige mascotte SpongeBob, u vindt van alles in ons speeltoestellen assortiment. Natuurlijk leggen u en uw kinderen zich met de aankoop van een speeltoestel niet voorgoed vast, maar kunt u altijd andere accessoires toevoegen. En ook wij doen steeds ons best om weer nieuwe leuke speeltorens te bedenken en gevarieerde accessoires in ons aanbod op te nemen. U kunt altijd uw individuele speeltoren gunstig in onze webshop vinden en het aanschaffen van een speeltoestel wordt op deze manier één groot plezier. Verheugt u zich op uw nieuwe speeltoren met glijbaan en schommel. Betrek uw kind bij het uitkiezen van geschikte accessoires en stel uw eigen speelplaats samen.

Waar moet ik bij een Wickey speeltoestel op letten?

Koop met het speeltoestel de bijbehorende verankering. Het speeltoestel moet na het opbouwen stabiel en goed gezekerd aan de grond worden bevestigd. Bij elk speeltoestel geven wij tips en aanbevelingen voor de juiste verankering en natuurlijk verkopen wij alle soorten ankers in onze webshop.Een andere speeltoren met glijbaan vindt u ook bij FATMOOSE!