626 Bezoekers online

De speeltorenfabriek

Wickey scoort een 8/10
op basis van Ekomi

Gratis thuisbezorgd
bij orders vanaf € 50,-*

Aanbouwmodules

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey aanbouwmodules

De Wickey aanbouwmodules bieden u de kans het speelparadijs van de kinderen nog groter te maken en het al aangeschafte speeltoestel uit te breiden.

Speeltoren aanbouwmodules

Er zijn talrijke mogelijkheden om de speeltoren uit te breiden. Een klimwand is bijvoorbeeld een geliefde aanbouwmodule.Een klimwand dicht, klimwand open en klimstenen kunt u allemaal bij Wickey aanschaffen. Niet te vergeten de Xtra-ship 150, die dankzij de scheepsvoorzijde ieder speeltoestel in een schip verandert. Een andere eyecatcher is de Xtra-Bridge, die als wiebelbrug fungeert, of een brandweerstang die de kinderen gebruiken om fanatiek naar beneden te glijden.

Accessoires voor de zandbak of schommel

Ook voor passende accessoires voor uw houten zandbak, zoals deksels, bent u bij Wickey aan het juiste adres. Ook de aanbouwschommel Xtra-Swing 240 en de Xtra-Swing 290 zijn geliefde producten, evenals het klimrek Xtra-Walker en het TarzaNet 150. Met zoveel mogelijkheden vindt u vast de perfecte module.

Speelplezier gegarandeerd!

Bij Wickey hebt u de keuze! Waar u ook voor kiest, speelplezier is hier gegarandeerd. Alle producten zijn namelijk weerbestendig, op veiligheid getest en beloven samen met het kleurrijke aanbod vrolijk, langdurig en veilig plezier. Daarnaast zijn alle producten gemakkelijk te monteren en beloven ze zowel binnen- als buitenplezier. Grappige stickers kunnen op speeltoestellen geplakt worden. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke speeltoestel accessoires. Een telefoon heeft de kleine secretaresses nodig, niet alleen op de speeltoren of in de zandbak, maar ook in de slaapkamer. U kunt de speeltoren zelf opbouwen en daardoor een speelrijk in de vorm van een schommel met glijbaan, of een speelhuis met zandbak creëren. Als u voordelig een speeltoren aan wilt schaffen heeft Wickey alles wat u nodig hebt. Onze werknemers zijn nog steeds een beetje kind, aangezien ze met veel plezier klimtorens produceren. Bent u overigens ook al bekend met onze FATMOOSE speeltorens?