Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Schommelverbinder

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickeys schommelverbinders

Wickeys schommelverbinders garanderen dat er een stabiele verbinding ontstaat tussen de afzonderlijke elementen van een schommel, waardoor de avonturiers veilig tot in de hemel kunnen schommelen. Alle verbindingsstukken zijn extreem weerbestendig en gepoedercoat, waardoor de kinderen veel schommelplezier zullen hebben.

De passende verbinding voor de schommel

Wickey voorziet alle individuele producten van accurate informatie, zodat je weet welke verbinding nodig is voor welke schommel, hoeveel gewicht deze dragen kan en welke afmetingen de individuele balken hebben. Ook de grootte van de boorgaten evenals de hoeken worden aangegeven en garanderen een veilige en eenvoudige montage.

Deze schommelverbinders zijn er

Heb je bijvoorbeeld een schommel waarvan het frame bestaat uit rondhout dan raden wij onze Schommelverbinder rond 80/100mm aan. Het metaal is gepoedercoat in onopvallend maar aantrekkelijk donkergroen en zodoende bestand tegen alle weersomstandigheden. De diameter van de dwarsbalk bij deze verbindingspijp is 100mm, de verticale pijpen, voor de staande balken, hebben een diameter van 80mm. Onze schommelverbinder vierkant is daarentegen voor iedereen die een schommelframe van vierkanthout bezit. Van boorgat afmeting tot hoek bepaling, hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een correcte schommelverbinding van de aparte schommelelementen te maken. Zoals alle verbindingen, is ook de vierkante verbinding bijzonder stabiel, weerbestendig en ook zeer variabel. Met de vrolijke blauwe kleur krijgt je schommelframe kleurrijke accenten aan de verbindingsas, die ook garandeerd dat alles veilig staat. De maat van de balken is hier 80 x 80 x 4mm, de buitenmaat 330x330mm. Met de Smart schommelverbinders van Wickey krijg je een slimme ondersteuning met groene poedercoating. Deze zijn geschikt voor alle aanbouwschommels van Wickey die worden bevestigd aan muren of speeltorens. De dwarsbalk meet 90mm, de verticale balk anderzijds 70 tot 90mm. Voor vrijstaande schommels is er daarentegen de Smart schommelverbinder XXL.

De wandverbinding voor uw schommel

Een stabiele en hoogwaardige wandverbinding krijg je met Wickeys Smart wandverbinding Hellend. Deze kan een dwarsbalk van 90mm stutten en is er ook met een groene poedercoating. Als u dus een wandverbinding voor schommel, een uitbreiding van onze talrijke speeltoestellen zoekt, of een schommel met glijbaan hout aan een speeltoren verbinden wilt, bent u bij Wickey aan het juiste adres en zult u ongetwijfeld het passende verbindingsstuk vinden.