Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Schommelhaken

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Schommelhaken

Onze WICKEY speeltorens, zowel DIY speeltorens met schommel en onze schommels worden standaard geleverd met schommelhaken van gegalvaniseerd staal en schommelhaken met klem. Maar misschien heeft u een speeltoren die u later met een schommel wilt uitbreiden. Voor deze gevallen hebben bij onze schommelaccessoires een groot assortiment aan schommelhaken. Er zijn schommelzitjes die speciale schommelhaken nodig hebben - ook hier is Wickey goed op voorbereid.

Schommelhaken met schroefdraad

De schommelhaken M12 zijn voor zowel vierkant als ronde balken geschikt. De schroefdraad wordt ofwel volledig door de balken van de schommel geboord, of op een alternatieve wijze in de balk verzonken. Bijbehorend zijn er schommelhaken met schroefdraad met of zonder moeren. De schommelhaak Safety, een gegalvaniseerd stalen haak (met schroefdraad) met beugel zorgt voor extra comfort. Alle schommelhaken met schroefdraad worden geleverd met een karabijnhaak waaraan het schommeltouw of de schommelketting kan worden opgehangen.

Schommelhaak met klem

In tegenstelling tot de schommelhaak M12 omsluit de schommelhaak voor ronde palen de houten balk van de schommel. Wickey levert beide types schommelhaak met klem: Schommelhaken met klem voor vierkante balken en schommelhaken met klem voor ronde balken. Let u op verschillende diameters van de schommelhaken met klem voor ronde balken. Ook hier zijn karabijnhaken inbegrepen.

Schommelhaken speciale modellen

U heeft in ons assortiment schommels en schommelzitjes vast de speciale modellen zoals de megaschommel en de relaxschommel gezien. Bij ons krijgt u de juiste ophanging passend bij de speciale schommelzitjes. We leveren onder meer haken voor hangmatten, zodat deze aan de muur kunnen worden bevestigd. Een slimme oplossing is de schommelhaak Powerhook met kogellagers. Door het kogellager kunnen de schommels (bijvoorbeeld de relaxschommel) in alle richtingen draaien. Deze schommelhaak wordt aan het dak bevestigd. Ook voor de duo-schommel en de nestschommel zijn er speciale schommelhaken. De "deluxe uitvoering" onder de schommelhaken is ons "Marathon-model". Deze is speciaal bedoeld voor het schommelzitje Megaschommel, maar kan ook worden gebruikt voor alle andere schommels. Hij is geruisloos, en door de bijzondere technologie is constant aanduwen van de schommel niet nodig. Naast schommelhaken van hoge kwaliteit is de verankering van bijvoorbeeld een speeltoren belangrijk. In de categorie ‘’Rubber met & ankers’’ vindt u alles wat u nodig hebt ter bevestiging van uw schommel, klimtoren, of uw wickey speeltoestel. Ook in onze FATMOOSE webshop vindt u vast zeer interessante producten. Let’s go!