De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Schommelzitje

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey’s schommelzitjes

Uw kinderen zullen verrast zijn als zij zien hoeveel geweldig leuke schommels Wickey aanbiedt! Wij van Wickey zijn er trots op u een uitgebreide keuze van schommelzitjes aan te kunnen bieden. Zo vindt u bij ons altijd het juiste zitje voor uw kind, onafhankelijk of u op zoek bent naar een klassiek dan wel een apart schommelzitje. Wist u dat u bij ons niet alleen een groot assortiment aan schommelzitjes voor één persoon vindt, maar natuurlijk ook duo-schommels, glijbanen, klimtoestellen, zandbakken en zelfs hele speeltorens. En om uw tuin wat extra kleur te geven heeft Wickey een ruime kleurkeuze voor de verschillende speeltorens, zodat ook de lievelingskleur van uw kind erbij is. Wij zorgen voor extra lang speelplezier door middel van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals ons hoogwaardig hout en onze speciale kunststof. Hierdoor kunnen de schommels zonder problemen buiten staan zonder dat er bijvoorbeeld geverfd hoeft te worden. Maar voordat het wilde schommelen begint, mogen de kinderen eerst een schommelzitje uitzoeken. Let’s go!.

Uit welk materiaal bestaan de schommels van Wickey?

Het maakt niet uit wat uw kinderen het liefst hebben. Wickey heeft een enorme keuze aan schommelzitjes van verschillende materialen! Kiest u bijvoorbeeld voor onze klassieker, het bekende schommelzitje van kunststof, dan kunt u er niet alleen vanuit gaan dat deze veilig, betrouwbaar en van polyethyleen is, maar ook dat u kinderen uit 6 verschillende kleuren kunnen kiezen! De meisjes kiezen misschien wel voor roze terwijl de jongens voor geel of appelgroen gaan. Wie de voorkeur geeft aan hout, vindt bij Wickey zijn schommelplankje van hout. Ook de rubberen schommelzitjes zijn echte eyecatchers.

Wat kunnen de kinderen ermee doen?

Wickey’s schommelzitjes zijn er niet alleen maar voor het gewone schommelen! Uw kleintjes kunnen er ook veel spectaculaire stunts mee uithalen als ze schommelexperts zijn. Misschien staan ze het liefst op het schommelzitje, zodat ze alles in de gaten kunnen houden. Bij Wickey vindt u speciaal hiervoor de voetschommel. En voor de liefhebbers van knus en comfortabel heeft Wickey grappige relax schommelzitjes zoals de Kid’s Swinger relaxschommel en de relaxschommel Dreamliner. Deze is ook uitermate geschikt voor u als ouder, omdat ook volwassenen hier heerlijk in kunnen wegdromen.

Welke vormen schommelzitjes heeft Wickey?

U zult versteld staan! Wickey heeft geweldige schommelzitjes, zoals schotelschommels en schommelplankjes. Als er meer kinderen op willen zitten, of als uw kinderen eens lekker gemakkelijk willen liggen, hebben wij de fantastische nestschommels in verschillende afmetingen. En voor de liefhebber van relaxen hebben wij iets bijzonders: onze Kid’s Globo hangkogel! Deze is trouwens niet alleen voor buiten geschikt, maar kan ook binnenshuis worden opgehangen. Hierdoor is zowel outdoor als indoor plezier gegarandeerd. Het maakt niet uit of u een nestschommel, een schommelzitje, of andere schommelaccessoires zoekt, bij Wickey bent u aan het juiste adres!