De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Metalen schommel

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey metalen schommels

Met onze Wickey metalen schommels kun je extreme hoogtes bereiken! Met onze op kwaliteit en veiligheid geteste schommels uit weerbestendige, robuuste metalen weet je zeker dat je schommel veilig verankerd is en kun je zonder zorgen schommelen, zo hard als je maar kan.

Metalen schommels en meer

Wickey biedt hierbij allerlei veelzijdige schommels aan in onze speeltoestellen webshop. Van eenvoudige metalen schommels voor de allerkleinsten, zoals onze babyschommel Soulet, alsook voor de groteren (zoals ons schommel Hudora HD 100), tot de echte schommels die je van echte speeltuinen kent. Voor elke smaak en elk budget is er iets! Met onze metalen schommel met 6 schommelplekken kunnen jij en vijf van jouw vrienden op verschillende schommels tegen elkaar racen: er zijn zowel enkele als dubbele schommel die veel plezier garanderen! Bij onze schommel voor 3 of 5 kinderen is zelfs een schommelbalk inbegrepen, waaraan meerdere speelkameraden op verschillende hoogtes kunnen plaatsnemen. De kinderschommel tuin evenals de schommel kinderkamer staat niets meer in de weg. In onze shop vindt u een groot assortiment aan passende schommelzitjes en babyschommels.

Aanvullende speeltoestellen

Weet je wat echt te gek is? Als je nog meer Wickey plezier wilt, dan kun je dankzij ons individuele en variabele assortiment prima andere accessoires zoals een zandbak, een glijbaan of zelfs een hele speeltoren bij bestellen om jouw Wickey metaalschommel uit te breiden! En om de tuin te voorzien van een kleurrijke en levendige uitstraling kun je jouw lievelingskleur uit veel verschillende Wickey keuzes uitzoeken. Zo creëert u een geheel eigen speelplaats in uw eigen tuin.

Zeer eenvoudige opbouw

Om ervoor te zorgen dat je ouders jouw schommel zeer gemakkelijk kunnen opbouwen is er voor elk product een eenvoudige handleiding en zijn extra boorgaten niet nodig. Eenvoudig opgebouwd en stevig verankerd – dat belooft Wickey voor alle artikelen.