Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-*


Contact

Bereikbaarheid

Je kunt ons via e-mail (info@wickey.nl), het contactformulier en per telefoon bereiken.

U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 0187 632
We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Let op dat er gedurende het hoogseizoen langere wachttijden zijn als je belt. In dit geval kun je ons sneller per e-mail bereiken.

Feedback

Je bent tevreden of je hebt suggesties voor ons? Laat het ons weten. We verheugen ons op een recensie via Ekomi of een recensie op Google. Tevens heb je de mogelijkheid om direct op de productpagina een review over het desbetreffende product te schrijven. Ben je een echte fan en wil je je belevenissen met ons delen? Stuur dan een foto inclusief beschrijving voor onze website of Facebook pagina naar info@wickey.nl - en je wordt er een deel van.

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Feedback. Laat je inspireren!

Blogger

Bent u blogger en wilt u graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op cooperation@wickey.de waarin u iets meer vertelt over uzelf en uw plannen voor een toekomstige samenwerking. Als u al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.