De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Zandbak accessoires

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak accessoires

Hier bij Wickey kunt u niet alleen de geweldigste zandbakken tegen de beste prijzen bestellen. Nee, om uw houten zandbak steeds weer nieuw uit te laten zien hebben wij ook praktische extra’s en accessoires, die uw kinderen lang speelplezier garanderen en een bijdrage leveren aan hun veiligheid.

Zandbak hoekbescherming

Onze hoekbeschermers zijn in decent dennengroen verkrijgbaar. U kunt deze aanschaffen als setje van 6 voor uw zeshoekige zandbak of voor uw vierkante zandbak. Daardoor weet u precies dat de hoekbeschermers passen en met de verzonken schroefgaten snel en gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. Zoals alle Wickey producten zijn ook onze hoekbeschermers weerbestendig en van de beste kwaliteit. Want wij willen dat uw kleintjes er lang plezier van hebben.

Antiworteldoek voor uw zandbak

Van 200 x 200cm, 250 x 250 cm tot 320 x 320 cm zijn er bij Wickey praktische antiworteldoeken verkrijgbaar. Deze beschermen voor kleinere wortels, wormen en dergelijke zodat uw kleintjes ongestoord kunnen graven. Het doek wordt eenvoudig in de zandbak gelegd en met een nieter of dergelijke aan de zijkanten bevestigd. Zand erin en graven maar.

Zon- en regenbescherming voor de zandbak

Zodat uw kinderen ook bij sterke zonnestraling of lichte regen buiten kunnen spelen, heeft Wickey ook hier een passende oplossing voor u: een zonne- of regenbescherming. Deze is vervaardigd uit versterkt tentzeil en is ideaal om heel snel met de meegeleverde touwen te worden opgehangen. Door de maatvoering van 350 x 280 cm is deze bescherming geschikt voor zandbakken, hangmatten en zelfs voor een BBQ e.d. Snel en simpel gemonteerd, u kunt deze regen- of zonbescherming overal ophangen waar het nodig is. Perfect! Als u nog andere accessoires zoekt, raden wij aan om in onze speeltoestel accessoires categorie te kijken.