De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Zandbak vierhoek

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 47

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 47

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vierkante zandbak

Hallo grote en kleine schatzoekers! Met onze vierkante zandbakken garandeert Wickey jullie veel speelplezier tegen geweldige prijzen. Er is gegarandeerd voor elk budget, elk tuinformaat en iedere wens iets bij.

Eén zandbak, veel modellen

Alle modellen van onze vierkante zandbakken zijn bovendien in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zoals onze zandbak Eezey, die er van 110 x 110 cm tot 150 x 150 cm is. De reus onder onze zandbakken is de zandbak King Kong, ook in vierkante vorm, die tot een grootte van 300 cm verkrijgbaar is en uitermate geschikt is voor degene onder jullie die grootse plannen hebben. Bijzonder stijlvol is onze zandbak van rondhout, die met zijn over elkaar gestapelde keteldruk geïmpregneerde rondbalken een behoorlijke indruk maakt in de tuin.

Voor iedere zandbak een passende deksel

Overigens kunt u alle zandbakken met een exact passende deksel bestellen, zodat het niet nat wordt wanneer het regent en de schattenjacht dus niet verstoord wordt. Een alternatief hiervoor zijn onze zandbakken met klapdeksel of de zandbakken met dak. De zandbak met dak beschermt het zand en werkt tegelijkertijd als bescherming tegen de zon. Zo kan uw kind zorgeloos in de schaduw met het zand spelen.

Eenvoudig de zandbak uitbreiden

p>Alle leuke dingen die je bij Wickey kunt ontdekken en kopen zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk aan de zandbak kunt bevestigen. Dus jij kunt je eigen transformeerbare speelparadijs creëren, doordat je bijvoorbeeld een leuke golfglijbaan in je lievelingskleur of een leuke schommel erbij neemt (heb je onze duo-schommels al ontdekt, waarbij je samen met je vrienden, broers en zussen samen kunt schommelen?). De houten zandbak kan zeer eenvoudig met een speeltoren met glijbaan en schommel gecombineerd worden. Bovendien kun je onze zandbakken ook heel erg lang gebruiken, omdat het net zoals alle andere houtproducten uit keteldruk geïmpregneerd massief hout bestaat. Hierdoor bespaar je je ouders ook de moeite van het vervelende schilderwerk. Wickeys hout is weerbestendig en al onze producten worden geleverd met eenvoudige instructies en handige tips. Hebt u al de perfecte zandbak gevonden?