De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Zandbakken

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 95

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 95

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zandbakken

Zandbakken van zowel hout als kunststof. Een zandbak is in een handomdraai gemonteerd, en levert daarna jaren speelplezier op! Het onderhoud van een zandbak vraagt niet veel tijd en reserveonderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Een zandbak is ideaal speelgoed en kan op elk terras, balkon of in de tuin worden geplaatst!

Diverse modellen zandbakken

Aan welke zandbak geeft u de voorkeur? Ons aanbod aan zandbakken is groot en daarom kan elk gezin wel iets van zijn gading vinden. Ons aanbod begint met eenvoudige vierhoekige zandbakken of rechthoekige zandbakken van hout. Meet eerst op hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voor de zandbak en kies de juiste maat. Denk daarbij ook aan hoekbeschermers, antiworteldoek en een deksel voor de zandbak! In een zandbak kunnen uw kinderen uren graven en kastelen bouwen. In de zomer is een zonnescherm boven de zandbak bijna onontbeerlijk. Daarvoor zijn onze zandbakken met dak zeer geschikt. Ook bieden wij een ruim sortiment speciale modellen aan van zowel open als gesloten zandbakken. De zandbak met afsluitbare deksel is makkelijk open en dicht te klappen en tevens voorzien van 2 zitbankjes. Onze zandbak Villa Fantastico met houten- of tentdak is tevens een speelhuisje, bij de zandbakken Peter Pan, Felix, Mickey en Nadine kan het dak omlaag worden gebracht. Het dak biedt op die manier niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar voorkomt ook dat het zand wordt aangetast door regen en wind of door vogelpoep of loslopende dieren. Onze zandbak King kong kan trouwens in een schip worden veranderd en aan de zandbak Störtebecker kan zelfs een kajuit worden aangebouwd. Onze zandbakken van kunstof zijn kleurig, gemakkelijk en populair. De zandbak schelp lijkt op een opengeklapte schelp, waarbij u de ene helft met zand kunt vullen en de andere helft met water. De zandbakken Big Sandy en Big Sandpit, die worden geleverd met een afdekplaat, kunnen zeer gemakkelijk en snel uit elkaar worden gehaald.

Accessoires voor zandbakken

Niet alleen ons aanbod aan zandbakken is groot. Ook het aanbod aan accessoires voor zandbakken is gevarieerd. Eén van de belangrijkste accessoires is het deksel. Wij hebben voor elke houten zandbak, of deze nu vierkant, rechthoekig of zandbak zeshoekig is, het passende deksel. Voor de bodem kunt u antiworteldoek gebruiken. U legt deze onder de zandbak en voorkomt daarmee dat wortels en insecten vanuit de grond binnendringen in het speelzand. Wanneer u een zandbak zonder dak heeft, denk dan aan bescherming tegen de zon. Plaats de zandbak in de schaduw of breng een zonnedak (dat natuurlijk ook tegen regen beschermt) aan. Juist voor de kleintjes is een zandbak de perfecte oplossing. Maar zodra uw kleintjes groeien, groeien ook hun eisen aan het speeltoestel: ineens willen ze een glijbaan of een schommel. En dan het liefst alle twee tegelijk... Geen probleem, want ons assortiment omvat een grote variëteit aan schommels .Van glijbaan en schommel tot een speelhuisje: alles is te vinden in onze online shop. Zoek samen met uw kinderen een leuk schommelzitje uit of geef uw kids een eigen speelhuisje cadeau. Uw keuze is onbeperkt!