De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

De speeltorenfabriek

+31 (0)85 888 2372

Jobs

Marketing
Junior AdWords Specialist (m/v)

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een gedreven:

Junior AdWords Specialist (m/v)

Onze activiteiten op het gebied van zoekmachinemarketing blijven groeien en daarom zoeken wij een toekomstige SEA-topper! Wil jij je ontwikkelen tot een echte SEA-specialist en lijkt het je een uitdaging om onze vindbaarheid via Google AdWords en BingAds naar een hoger niveau te tillen? Dan hoef je dit niet in je eentje te doen! Samen met een team van specialisten zet jij je kennis, kunde en enthousiasme in om het shopbezoek te verhogen en om te zetten naar conversies. Je ondersteunt hen in het uitvoeren van de strategie en streeft ernaar om de marketingdoelen te behalen. Ervaring met SEA is niet nodig, dat zul je immers bij ons opdoen!

Je taken

  • Ondersteunen bij het optimaliseren van Google AdWords- en BingAds-campagnes
  • Meedenken en adviseren bij het verbeteren van SEA-processen
  • Structureren en beheren van SEA-campagnes
  • Uitvoeren van zoekwoord- en advertentieanalyses
  • Uitvoeren van SEA gerelateerde projecten

Je profiel

  • Enthousiaste HBO-starter, met een afgeronde commerciële opleiding
  • Passie voor de online business
  • Een commerciële, creatieve instelling met het vermogen je in de klant te verplaatsen
  • Zelfstandig en teamplayer, gedreven, doelgericht
  • Vloeiend Duits is niet nodig. Belangrijk is, dat je je verstaanbaar kunt maken

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvolle, gezonde en internationaal groeiende organisatie met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wickey is een teamgeoriënteerde organisatie met een open bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en leuke gedreven collega’s. Kijk ook eens op www.wickey.nl en www.fatmoose.nl.

Interesse gewekt?

Vind je het een uitdaging om net over de grens in een team met collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië… kortom uit heel Europa te werken? Dan willen we je graag leren kennen. Stuur je cv + portfolio met motivatie per e-mail naar Voeg tevens een salarisindicatie en de vroegst mogelijke startdatum bij.