Speelhuisje 
   
Speelhuisje Prince Park
Afmeting 160x170cm
Gratis bezorgd
Incl. BTW (21%)
 
 
   
Kinderhuisje Zwaluwnest
Zeer groot kinderhuis 175x230cm
Gratis bezorgd
Incl. BTW (21%)
 

In speelhuisjes hebben kinderen veel plezier

 

De droom van een eigen speelhuisje


Weet u nog wat u vroeger het liefst gespeeld heeft? Een altijd weer gespeeld spel is vadertje-en-moedertje, waarbij de kinderen spelenderwijs het leven als volwassenen met zijn sociale structuren leren kennen. Het beste aan dit spel is, dat aan de fantasie geen grenzen wordt gesteld. Dus kunnen ook denkbeeldige dieren en sprookjesfiguren in het huishouden leven - het allerbelangrijkste is dat het leuk is. Als u dit zelf vroeger graag speelde, dan zal het nu vast leuk zijn om uw eigen kinderen hierbij gade te slaan. Maak uw kinderen echt blij door eigen speelhuisje in de tuin te plaatsen. Daarin kunnen ze met hun vrienden, broers en zussen en alle knuffels de meest spannende verhalen verzinnen.
 

In speelhuisjes beleven kinderen de spannendste avonturen


Bij Wickey vindt u speelhuisjes in verschillende uitvoeringen en maten. U vindt hier ook speelhuisjes voor de kleinere tuin. Het speelhuis Villa Fantastico en het speelhuis Moritz bieden veel interessante speelmogelijkheden. Beide modellen zijn eenvoudig ingericht. Iets uitgebreider zijn de speelhuisjes Wickey's Villa, Prince Park en Zwaluwnest. Ze hebben een deur en ramen - net als echte huizen. Zo kan de jonge huiseigenaar een keer lekker alleen zijn. Het speelhuisje Zwaluwnest steekt er met kop en schouders bovenuit met leuke details, zoals hartvormige ramen en een los verkrijgbare veranda. Het summum van spelen biedt het speelhuisje Pirates Nest en Jenny's Corner Shop. Naast een ingebouwde speeltoren met glijbaan, bieden deze modellen extra speelopties. Het speeltoestel Pirates Nest nodigt kleine piraten uit te ravotten en spelen en in Jenny's Corner Shop kun je dankzij de vrolijk gekleurde luifel en een toonbank goed winkeltje spelen. Alle modellen zijn ontworpen voor zowel jongens als meisjes, waarbij het model in piraten-look natuurlijk erg populair is bij de kleine mannen.

Eigen speelhuisjes van Wickey

 
Speelhuisjes van Wickey worden stuk voor stuk van kwalitatief hoogwaardig hout gemaakt. Tenzij anders vermeld, is het hout natuurlijk gelaten, zodat u het zelf naar uw eigen smaak beschilderen kunt met bonte houtverf. Bij het uitwerken van uw ontwerp is aan uw eigen fantasie geen grenzen gesteld. Laat uw kinderen mee beslissen en meewerken. Bij elk speelhuis vindt u bij Wickey bovendien de passende accessoires. Maak het speelhuisje bijvoorbeeld compleet met een telescoop, telefoon, of een camouflagenet. Dit staat garant voor nog meer plezier. Als u een krijtbord in het speelhuisje ophangt, kunnen uw kinderen berichten voor u, broers en zussen en vrienden achtergelaten. Met zo veel avonturen in het speelhuisje, moeten ze natuurlijk ook uitrusten. Wat is dan beter dan een passende houten picknicktafel van Wickey? Het beste bestelt u er meteen één bij… U bevalt het speelhuis concept van Wickey? Dan bekijkt u ook eens het grote assortiment speeltoestellen. In onze online-shop vindt u houten schommels, schommelzitjes maar ook zandbakken en glijbanen.
 
 

Speelhuisje 
   
Speelhuisje Villa Fantastico Large
143x135cm met houten dak
Gratis bezorgd
Incl. BTW (21%)
 
 
   
Speelhuisje Moritz bont gekleurd
Gratis bezorgd
Incl. BTW (21%)
 
 
   
Speelhuisje Little Park
Afmeting 136x116cm
Gratis bezorgd
Incl. BTW (21%)