De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Babyschommel

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey babyschommels

Onze Wickey babyschommels, die in diverse modellen verkrijgbaar zijn en altijd aan strenge veiligheidsnormen voldoen, beloven veel plezier voor de allerkleinsten. Onze babyschommels hebben een TÜV certificaat en beschikken over veiligheidsmaatregelen zoals verstelbare schommelhoogtes voor de optimale grootte, veiligheidskettingen, gewatteerde randen, gegarandeerd splintervrij hout en weerbestendige materialen. Wij geven altijd de aanbevolen minimum leeftijd aan en verwijzen naar praktische accessoires zoals onze voordelige rubberen veiligheidsmatten.

Bovendien komt het veelzijdige design hier volledig tot zijn recht: het maakt niet uit of je het liefste zeeën en meren onveilig maakt met onze babyschommel Kapitein of de grappige gele SpongeBob leuk vindt – voor elke smaak en elk budget is er iets te krijgen.

Als je bij Wickey rondkijkt zul je zien dat veel van onze babyschommels verstelbaar zijn en dus met je mee kunnen groeien. Zo kun je onze babyschommel 3 in 1 Hello Kitty van 0-5+ jaren gebruiken, door de voorkant en rugleuning geleidelijk te verwijderen. Ook de stijlvolle en leuke schommels met dierenthema’s, zoals onze babyschommel paard, zullen voor veel plezier binnenshuis zorgen. En een echte klassieker is de houten Peuterschommel die uit weerbestendig hardhout bestaat.

Hoe ouder je wordt des te meer leuke dingen je bij Wickey vind die je probleemloos aan je schommel kunt bevestigen. Van speeltoestellen tot glijbanen, die aan verschillende platform hoogtes bevestigd kunnen worden, en van speeltoestellen voor avonturiers en zandbakken voor echte schatzoekers, je vind hier alles wat een kinderhart begeert – en dat in diverse kleuren en vormen. Hier bij Wickey is voor ieder wat wils!

Papa en mama hebben jouw babyschommel zeer snel opgebouwd met onze eenvoudige montagehandleiding en voorgeboorde frames. En omdat we altijd over de juiste ankers beschikken, zoals schommelhaken, hoeven je ouders ook niet op zoek naar de juiste onderdelen. Overigens: voor nog meer gemak biedt Wickey ook babyschommels met frame aan die, wanneer nodig, gemakkelijk ingeklapt kunnen worden. Kortom bij Wickey vind je een breed assortiment aan schommels voor zowel baby's, peuters of wat oudere kinderen.