De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Schommels

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 60

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 60

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schommel – een groot plezier voor kinderen

Geen ander speeltoestel zorgt voor zoveel uitgelatenheid en speelplezier dan een schommeltoestel! Van schommels kunnen al heel kleine kinderen, maar natuurlijk de ook oudere kinderen, dagelijks genieten. Denkt u na over de keuze voor een speeltoestel in uw tuin? Dan zou de schommel bovenaan uw lijstje kunnen staan!

Welke basismodellen schommels zijn er?

U heeft wanneer u een schommel wil aanschaffen, keuze uit drie modellen: Een schommel van ronde palen, een houten schommel van vierkante palen of een schommel van metaal. Gunstig geprijsd zijn onze schommels met palen en balken die van rondhout zijn gemaakt. Het eenvoudigste model is een schommel met plaats voor één schommelzitje. Grotere modellen bieden plaats aan maximaal drie schommelzitjes. Daarnaast kunnen aan alle schommels van rondhout een klimrek, een glijbaan of een klimladder worden bevestigd. De grootste keuze schommels vind u in de categorie schommels van vierkant hout. Hier vind u een eenvoudige schommel Skybob met plaats voor twee zitjes of meteen een schommel met alles erop en eraan. Denk daarbij aan een schommel met klimnet of een schommel met glijbaan en klimwand. Bij schommels van vierkant hout is het grote voordeel dat u onder de klimladder of onder het klimnet een zandbak kunt plaatsen. Deze zandbakmodule is natuurlijk verkrijgbaar in de WICKEY Online Shop. Een metalen schommel is gemaakt van robuuste stalen buizen en is vrijwel onverwoestbaar. Zo bieden wij bijvoorbeeld stalen schommels aan met plaats voor maximaal 6 schommelzitjes, dus voor 6 kinderen.

Kan ik mijn schommel uitbreiden?

Wanneer u kiest voor een houten schommel kunt u deze later met nog twee speelmodules uitbreiden. Een eenvoudige dubbele schommel kunt u later ombouwen tot echt speeltoestel. Op dit moment bieden wij klimnetten, klimwanden, glijbanen en zandbakken als uitbreidingsmodules voor schommels aan. Maar u kunt uw schommel later ook uitbreiden met een WICKEY speeltoestel! Uw schommel kunt u echter altijd aanpassen door de schommelzitjes te veranderen. Door het plaatsen van nieuwe schommelzitjes of turnaccessoires blaast u nieuw leven in het schommelplezier in uw tuin. Wilt u de schommel aan een huismuur of een al bestaand speeltoestel verbinden, kijk dan zeker naar ons assortiment schommelverbindingen. Voor vrijwel elke toepassing hebben wij een handige schommelverbinder.