De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Kwaliteit / Garantie

Hoeveel garantie geeft Wickey op de speeltoestellen?

Op elk Wickey speeltoestel geven wij 10 jaar garantie (zie onderstaande garantievoorwaarden).

Welke kwaliteit hebben de Wickey speeltoestellen?

Alle speeltoestellen van Wickey zijn ontwikkeld met de focus op veiligheid, duurzaamheid, stabiliteit, milieuvriendelijkheid en natuurlijk speelplezier.
Stabiliteit - Bijna alle balkverbindingen van de Wickey speeltoestellen zijn voorgeboord en worden met stabiele 10mm houtschroeven bevestigd en bedekt met speciale kunststoffen afdekkappen.
Veiligheid - Elk Wickey speeltoestel is ontwikkeld volgens CE EN 71-1.
Garantie - 10 jaar garantie op elke Wickey speeltoren (zie onderstaande garantievoorwaarden).
Milieuvriendelijk - Wickey speeltoestellen worden van duurzaam hout volgens PEFC 04-21-02001-4-100000001 geproduceerd.
Duurzaam - Elk Wickey speeltoestel is gemaakt van geïmpregneerd vurehout of naaldbomenhout.
Speelplezier - Vrijwel elk Wickey speeltoestel is inclusief accessoires (zoals bijvoorbeeld schommel, glijbaan, piratenstuur, touwladder en/of periscoop). De plaats onder het speeltoestel is in te richten als zandbak.
Eenvoudige montage -
Anders dan bij de meeste zelfbouw-kits zijn alle Wickey speeltorens voorgezaagd. Bijna alle 10mm hoofdverbindingen van het speeltoestel zijn voorgeboord. Een accuboormachine en een steeksleutelset volstaan meestal om het speeltoestel op te bouwen.

Garantievoorwaarden

De garantiegever, Wickey GmbH & Co. KG (in vervolg: WICKEY), biedt u de klant, op alle houten onderdelen van de verkregen koopwaar een garantie voor de duur van 10 jaar, begrensd tot het opgevoerde lever- en verzendgebied in de betreffende offerte. De garantie houdt in een waarborg van WICKEY voor schade aan houten delen van de verkregen koopwaar op grond van weersinvloeden, die na oplevering binnen de duur van de garantietermijn optreden. De garantie vervalt als de klant zelf of een derde de schade aan de houten delen van de koopwaar door foutieve montage veroorzaakt, wanneer de schade aan de houten delen als gevolg van onjuist gebruik of onderhoud door de klant zelf of een derde ontstaat, in geval van vandalisme door de klant zelf of een derde, bij houttypische eigenschappen of bij stormschade. De garantietermijn gaat in op de datum van ontvangst van de koopwaar. De garantie geldt naast de wettelijke rechten die u als consument heeft.

Een beroep op de garantieregel dient de klant te richten aan onderstaand adres:
Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt / Deutschland

Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat de klant foto's van de beschadigde houten delen evenals een kopie van de rekening per brief of e-mail aan WICKEY stuurt, om voor WICKEY de afhandeling te vereenvoudigen. De klant ontvangt in een garantiegeval kosteloos vervangend materiaal voor de defecte houten delen.

Mocht er geen sprake zijn van een garantiegeval, dan behoudt WICKEY zicht het recht voor om, de in het kader van de garantieafhandeling ontstane kosten op de klant te verhalen.